Omschrijving

- W B A - De verhuurmakelaar van Apeldoorn biedt aan:

TWEEKAMERAPPARTEMENT met parkeerplaats in de garage van het complex. Appartement met riant balkon gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn.

Algemene informatie:

De “Koninklijke” Loolaan is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn. In de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis het Loo en de binnenstad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn gunstig en schuin voor het appartementengebouw gelegen.

Riant appartement met eigen parkeerplaats in de garage. De buitenkant wordt nog afgemaakt, echter is de binnenkant zo goed als klaar.
De renovatie van het appartementencomplex is reeds gestart. 

Het appartementencomplex heeft ook een nieuwe schil: vloer- en dakisolatie, nieuwe gevels en kozijnen, triple glas, grotere en veiligere balkons, en een ventilatieoplossing via warmteterugwinning. (Is nog niet helemaal af)

Indeling:

Entree/hal, garderoberuimte en de meterkast. Vanuit de entree zijn zowel de keuken, de badkamer, als de woonkamer bereikbaar. In hoekopstelling en lichte kleuren uitgevoerde keuken geplaatst v.v. diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven en kookplaat.

Lichte woonkamer met grote raampartij en v.v. een kleine deur naar het balkon. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer, met een royale raampartij tevens v.v. een schuifpui naar het balkon. De ruime maatvoering van de slaapkamer biedt voldoende mogelijkheden om dit vertrek te benutten als zowel werk- als slaapruimte. De badkamer is ingericht met inloopdouche/zitbad, toilet, wastafel en aansluiting wasapparatuur. 

Buitenruimte: 

Balkon

Berging: 

Schuur in onderbouw en eigen parkeerplaats

Gewenste huurder(s): 

Werkend. Max. 2 personen.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Aanvaarding Per direct
Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 1 jaar
Interieur Gestoffeerd
Kamers 2
Slaapkamers 1
Aparte douche Ja
Parkeerplaats Ja
Lift Ja
Woonoppervlakte 75 m²
Huisdieren gewenstJa, in overleg

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?