Omschrijving

- W B A - De verhuurmakelaar voor Deventer e.o. biedt aan:

Dit 3-kamer hoekappartement ligt op een uitstekende locatie in de woonwijk met vrij uitzicht aan de achterkant op groenvoorzieningen en uitzicht op nieuwbouwwoningen aan de voorkant.

Algemene informatie: 

Het hoekappartement is gelegen op de bovenste woonlaag van het appartementencomplex en heeft een eigen berging in de onderbouw. De woning beschikt o.a. over kunststof kozijnen en isolerende beglazing rondom. 

Wil je vlakbij het centrum van Deventer wonen met leuke winkels, restaurants en kroegjes? Dit appartement ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van het bruisende centrum en op slechts 5 minuten fietsafstand van het centraal station.

Middels een afsluitbare entree met videofooninstallatie komt u in de centrale hal van het appartementencomplex en biedt deze u toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

Warmwater middels een geiser welke is vernieuwd in 2014.

Indeling:

Entree, ruime provisiekast, toilet. Lichte woonkamer van ca. 21 m² met een blijvend vrij uitzicht richting het groen. Totaal 2 ruime slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers heeft u toegang tot het uitgebouwde 1e balkon dat is gelegen op het zuiden. De huidige keuken beschikt over een oven, afzuigkap en gasfornuis. Het voornemen is om dit jaar een nieuwe keuken te plaatsen! De keuken biedt u toegang tot het 2e balkon welke in 2013 is vernieuwd.

Tevens zijn alle radiatoren in 2013 vervangen. De badkamer beschikt over o.a. een douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. Door de vele ramen is het natuurlijk daglichtverloop in het gehele appartement aanwezig. 

Buitenruimte: 

1 balkon aan de voorzijde en 1 balkon aan de achterzijde.

Berging: 

Het appartement beschikt over een ruime berging in de onderbouw. 

Gewenste huurder(s): 

Werkend

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Aanvaarding Per direct
Huurperiode onbepaalde tijd. min. 1 jaar.
Interieur Gestoffeerd
Bouwjaar 1965
Energielabel E
Kamers 3
Slaapkamers 2
Aparte douche Ja
Parkeerplaats Ja
Woonoppervlakte 70 m²
Woninginhoud 190 m³
Huisdieren gewenstJa, in overleg

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?