Omschrijving

- W B A - Biedt aan:

Schitterende in 2009 compleet gerenoveerd appartement te huur vlakbij het sfeervolle Jansplein. Dit appartement straalt één en al karakter uit.
Deze woning heeft een speelse en originele indeling. Veel karakteristieken van vroeger zijn zichtbaar gebleven. Door de gehele woning ziet u dan ook de authentieke houten balken en het originele takelwiel.

Algemene informatie: 

De entree van de woningen is aan de Wezenstraat, een rustige straat vlakbij het sfeervolle Jansplein. Het appartement is gelegen op de 3e etage van het complex.

Wanneer u zoekt naar comfort en exclusiviteit, dan is dit een uitzonderlijke kans om te genieten van de sfeer in de binnenstad in combinatie met veel leefruimte. De afwerking van de appartementen is op nieuwbouwniveau met extra aandacht voor bijzondere elementen, zoals in het hele pand de grote ramen en op de bovenste verdieping het originele takelwiel en de authentieke houten balken.

De volgende zaken worden ter overname aangeboden: laminaatvloer gehele woning inclusief spotjes in de hal, gaskookplaat keuken.

Indeling:

Hal, woonkamer ca. 47m2 met open keuken ca. 6m2, 1e slaapkamer ca. 23m2 met openslaande deuren met frans balkon. Vanuit deze slaapkamer heeft u een schitterend uitzicht over de binnenstad, 2e slaapkamer ca. 8m2, nette badkamer, appart toilet.

Buitenruimte: 

Gezamenlijk terras met diverse zitjes.

Berging: 

Kleine berging en gezamenlijke ruimte voor het stallen van fietsen. 

Gewenste huurder(s): 

Werkend, minimaal inkomen € 3784,- bruto per maand waarbij het 2e inkomen voor 100% mee geteld mag worden.Er wordt geen Borg gerekend!

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Woonoppervlakte 92 m²
Kamers 3
Slaapkamers 2
Bouwjaar 2009
Energielabel C
Interieur Kaal
Aanvaarding Per direct
Huurperiode onbepaalde tijd.
Huisdieren gewenstJa

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?