Omschrijving

- W B A - biedt:

TWEEKAMERAPPARTEMENT met balkon gelegen op de 4e verdieping van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn

Algemene informatie:

De “Koninklijke” Loolaan is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn. In de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis het Loo en de binnenstad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn gunstig en schuin voor het appartementengebouw gelegen.

Het appartement is van binnen compleet gerenoveerd. Ook de buitenkant wordt gerenoveerd.
De renovatie van het appartementencomplex is reeds gestart. 

Het appartementencomplex krijgt ook een nieuwe schil: vloer- en dakisolatie, nieuwe gevels en kozijnen, triple glas, grotere en veiligere balkons, en een ventilatieoplossing via warmteterugwinning.

Indeling:

Entree/hal, garderoberuimte en de meterkast. Vanuit de entree zijn zowel de keuken, de badkamer, als de woonkamer bereikbaar. In hoekopstelling en lichte kleuren uitgevoerde keuken geplaatst in 2015 v.v. diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, koel-/vriescombinatie (3 laden), afzuigkap en keramische kookplaat. 
Lichte woonkamer met grote raampartij en v.v. een deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer, met een royale raampartij tevens v.v. een deur naar het balkon. De ruime maatvoering van de slaapkamer biedt voldoende mogelijkheden om dit vertrek te benutten als zowel werk- als slaapruimte. De badkamer is ingericht met inloopdouche, toilet, wastafel en aansluiting wasapparatuur. 

Buitenruimte: 

Balkon

Berging: 

Schuur in onderbouw

Bijkomende kosten: 

Eigen elektra.

Gewenste huurder(s): 

Werkend, v.a. 25 jaar.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Woonoppervlakte 70 m²
Kamers 2
Slaapkamers 1
Interieur Gestoffeerd
Aanvaarding Per direct
Huurperiode 1 jaar met optie op verlengen.
Aparte slaapkamer Ja
Lift Ja
Huisdieren gewenstNee, niet toegestaan

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?