Omschrijving

Het is een leuk, ruime en licht appartement gelegen op de 3e verdieping waardoor je een mooi uitzicht hebt over apeldoorn. 

Met een prettige ligging dichtbij het centrum en het bos. Scholen zijn in de buurt, supermarkt en snackbar op de hoek. 

2 ruime slaapkamers, douche en wc apart. Keuken is voorzien van afwasmachine. lift aanwezig
Het is dus goed mogelijk om met 1 kind dit appartement te bewonen en om alleen evenals stel hier te wonen. De woning is (op de slaapkamer die grenst aan het balkon) voorzien van kunstofkozijnen en dubbelglas.

Parkeermogelijkheden zijn er genoeg, achter en tegenover het complex zijn er mogelijkheden om te parkeren. Daarnaast kan je langs de weg parkeren: dit is betaald parkeren van 11.00 tot 14.00 op werkdagen. Binnen 7 minuten zit je op de snelweg (en of het station),bushalte bevind zich schuin naast het appartement wat ook weer ideaal is voor mensen die buiten Apeldoorn werken.

Bij de entree staat nu een bankje (ongeveer 6m2) leuk om hier in de ochtend in het zonnetje te zitten, daar zit aan beide kanten een bergruimte. (voor evt een vriezer en opbergen van kratjes, kranten, flessen schoenen e.d.).

Bij binnenkomst in de hal, zit rechts de keuken incl vaatwasser, kasten en kleine voorraadkast). In de keuken zit de deur naar de badkamer: badkamer is voorzien van ruime douche en een wasbak. Hier zit de aansluiting van wasmachine en evt mogelijkheid voor droger.

In de hal zit de deur naar de woonkamer. In de woonkamer staat een zwarte schouw (gelhaard: deze is ter overname).

Ruime, lichte woonkamer met groot raam aan voorzijde en raam aan achterzijde. Via woonkamer kan je naar balkon aan de voorzijde: hier kijk je uit op t park, je hebt hier eigenlijk de hele middag en avond zon. (omdat je voor een achter de mogelijkheid hebt om te zitten, heb je de gehele dag eigenlijk zon..) Het balkon aan de voorzijde heeft een zonnescherm (deze is vanuit de aanliggende slaapkamer elektrisch te bedienen).

Vanuit woonkamer kan je naar de hal die leid naar de slaapkamers en WC. 2 ruime slaapkamers beide met een kleine inbouwkast. In de ruime hal zit een grote inbouwkast. 1 slaapkamer geeft toegang tot het balkon en is voorzien van een wastafel. De ander grenst aan de achterzijde (galerij kant).

Staat onderhoud:
Goed! nieuwe laminaat erin, erg mooi met lichte withwash eroverheen. De woning is geheel offwhite geschilderd.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Woonoppervlakte 90 m²
Woninginhoud 260 m³
Kamers 3
Slaapkamers 2
Bouwjaar 1960
Interieur Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Huisdieren gewenstJa

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?