Omschrijving

De Hazelaar is een zeer riant en ruim bemeten recreatievilla voor acht personen. De traditionele bouw en de perfecte luxe afwerking maken de Hazelaar tot een ideale woonruimte.

Omgeving:
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland.
U vindt er maar liefst 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke combinatie van natuur, kunst en architectuur.

De royale hal geeft toegang tot de gezellige living (openhaard is optioneel) en de luxe open keuken. De openslaande deuren in de linving geven toegang tot het terras en de schitterende tuin. De plavuizen vloer is gemakkelijk in het onderhoud.

Naast de living komen ook op de hal uit: de ouderslaapkamer, die opvalt door de vrolijke uitstraling en de badkamer uitgevoerd met een heerlijk ligbad, een douchecabine en wastafel. De badkamer is zo royaal bemeten dat zelfs een rolstoelgebruiker zich hierin gemakkelijk kan verplaatsen. Verder is er nog een apart gesitueerde toilet.

In de hal is een mooie hardhouten trap naar de bovenverdieping waar twee wel zeer royale slaapkamers zijn, een ruime overloop en ook nog een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Vrijstaand
Woonoppervlakte 120 m²
Kamers 4
Slaapkamers 3
Interieur Gemeubileerd
Huisdieren gewenstNee

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?