Omschrijving

Aangeboden

Een prachtige kamer in een compleet gerenoveerd appartement. Nieuwe kozijnen (goed geisoleerd), nieuwe badkamer, nieuw meubilair, kortom een prachtige kamer op korte afstand van centrum.

Algemene informatie: 

Te huur: gemeubileerde kamer in een groot en luxe appartement op 10 minuten van de binnenstad van Amersfoort. Het appartement is volledig gerenoveerd, ingericht en heeft een gezellige gemeenschappelijke huiskamer (incl TV) en een zeer ruim balkon op het zuiden.De luxe keuken is voorzien van een afwasmachine, inductiekookplaat, oven/magnetron, twee koelkasten en afwasmachine. Ook is het bestek, het glaswerk en het servies aanwezig alsmede droogrek, stofzuiger en vaat/theedoeken.

De moderne badkamer (6m2) heeft een ligbad en een regendouche. Daarnaast is er een schuur met voldoende ruimte voor meerdere fietsen / brommers. 
Het hele appartement is 110 m2 groot en bestaat uit vier individuele kamers en de genoemde gemeubileerde gemeenschappelijke ruimtes. De individuele kamers hebben een verschillende grootte.

Kamer 2 

is 12m2 en is eveneens licht, ruim en praktisch. Ook hier staat een bed met nieuw matras en de huur bedraagt € 385,00 (Inclusief gas,water en servicekosten)

In dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan.

Borg 1 maand.
Internet (WIFI) aanwezig. (€ 20,00 per maand)
Elektra € 31,00

Berging: 

Ruime berging 

Gewenste huurders:

Werkend

  Lees meer

Alle specificaties

Type Kamer
Woonoppervlakte 12 m²
Perceeloppervlakte 110 m²
Gebruiksoppervlakte 110 m²
Kamers 1
Bouwjaar 1960
Interieur Gemeubileerd
Aanvaarding Vanaf 01-10-2017
Huurperiode 6 maanden met optie tot verlengen
Parkeerplaats Ja
Lift Ja
Huisdieren gewenstNee

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?