Omschrijving

Aangeboden:

Op de eerste woonlaag van een net appartementencomplex in de wijk Malburgen/Immerloo ligt dit ruime appartement met drie slaapkamers, zonnige woonkamer en twee balkons.

Algemene informatie:

De directe omgeving van het complex is groen en ruimtelijk, je hebt een vrij uitzicht en in de wijk zijn alle voorzieningen aanwezig. Bovendien woon je hier op slechts een minuut of 10 van de Arnhemse binnenstad. 

Indeling:

Via de gezamenlijk entree kom je bij de voordeur van het appartement en dan binnen in de hal met direct links twee slaapkamers, rechts de woonkamer en de derde slaapkamer en rechtdoor de keuken, de badkamer en het toilet.
De woonkamer van zo’n 20m2 is een fijne lichte ruimte; de mooie lichtinval is te danken aan de grote ramen, die praktisch een volledige wand beslaan. De witte tegelvoer en de licht afgewerkte wanden dragen ook bij aan het gevoel van ruimte en licht. In de woonkamer is plaats genoeg voor een gezellige zithoek en een grote eettafel. Een deur leidt naar het zonnige balkon, een van de twee die het appartement rijk is.

Het tweede balkon grenst aan de keuken. Die ligt in het verlengde van de hal. Hij is netjes en praktisch met witte onder- en bovenkasten, witte tegels en een donkere tegelvloer.

De drie slaapkamers zijn alle drie mooi licht, rechthoekig van vorm en daardoor makkelijk in te richten. De grootste kamer is 11m2 en daarmee ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast, de twee andere zijn beide bijna 9m2. In deze kamers ligt een laminaatvloer.

De badkamer is in 2015 nog nieuw betegeld, met frisblauwe tegels op de vloer en witte tegels tegen de wanden. Hij is uitgerust met een douche en wastafel. Naast de badkamer is het toilet, dat eveneens wit is betegeld. 

Buitenruimte: 

2 balkons

Berging: 

Kelderbox

Bijkomende kosten: 

Borg: 1 maand
Servicekosten: € 55,00
Gas, water, elektra:  Naar eigen verbruik 

 

Gewenste huurder(s): 

Werkend of expats. Niet geschikt voor studenten.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Woonoppervlakte 80 m²
Kamers 4
Slaapkamers 3
Interieur Gestoffeerd
Aanvaarding Per direct
Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 1 jaar
Aparte slaapkamer Ja
Parkeerplaats Ja
Kelder Ja , 6m³
Huisdieren gewenstJa

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?