Omschrijving

- W B A - biedt aan:

TWEEKAMERAPPARTEMENT met balkon gelegen op de 9e verdieping van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn.

Algemene informatie:

De “Koninklijke” Loolaan is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn. In de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis het Loo en de binnenstad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn gunstig en schuin voor het appartementengebouw gelegen.

Het appartement is van binnen compleet vernieuwd. Ook de buitenkant wordt gerenoveerd.
De renovatie van het appartementencomplex is reeds gestart. 

Het appartementencomplex krijgt ook een nieuwe schil: vloer- en dakisolatie, nieuwe gevels en kozijnen, triple glas, grotere en veiligere balkons, en een ventilatieoplossing via warmteterugwinning. Door deze renovatie wordt er een nagenoeg energie-neutraal complex gerealiseerd. Een nieuwe en moderne WTW-installatie zorgt voor een gezonder binnenklimaat, dit alles zonder verhoging van de servicekosten. Daarnaast worden de bestaande balkons ruimer en voorzien van glazen schuifwanden. Alle ramen worden voorzien van zonwering d.m.v. elektrisch bedienbare screens. De toegang tot het vergrote balkon wordt vervangen door een schuifpui. 

Servicekosten:

Het bedrag wat u betaald aan servicekosten is inclusief individuele kosten voor centrale verwarming en water, de opstalverzekering, huur van de elektr. boiler, glazenwasser, schoonmaak openbare ruimtes, algemeen onderhoud en algemene kosten.

Indeling:

Entree/hal, garderoberuimte en de meterkast. Vanuit de entree zijn zowel de keuken, de badkamer, als de woonkamer bereikbaar. In hoekopstelling en lichte kleuren uitgevoerde keuken geplaatst v.v. diverse apparaten.
 
Lichte woonkamer met grote raampartij en v.v. een deur naar balkon. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer, met een royale raampartij tevens v.v. een deur naar balkon. De ruime maatvoering van de slaapkamer biedt voldoende mogelijkheden om dit vertrek te benutten als zowel werk- als slaapruimte. De badkamer is ingericht met douche, toilet, wastafel en aansluiting wasapparatuur. 

Buitenruimte: 

Balkon

Berging: 

Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw + eigen kelderbox. 

Gewenste huurder(s): 

Werkend, v.a. 25 jaar.

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Aanvaarding Per direct
Huurperiode max. 2 jaar
Interieur Gestoffeerd
Bouwjaar 1973
Energielabel A
Kamers 2
Slaapkamers 1
Lift Ja
Woonoppervlakte 70 m²
Huisdieren gewenstJa, in overleg

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?