Omschrijving

- W B A - De verhuurmakelaar voor Tiel e.o. biedt aan:

Authentiek appartement in een historische pand van Tiel te huur.

Algemene informatie:

Dit authentieke appartement is gerealiseerd in één van de oudste panden uit de Tielse binnenstad. Het pand dateert uit circa 1550 en heeft een prachtige trapgevel met raamluiken. Door de ligging in het centrum zijn winkels, horeca en het NS- station op loopafstand bereikbaar. 

Indeling:

Entree aan de zijkant van het pand, trapopgang naar de eerste verdieping, hal met trap naar de twee en derde verdieping. 

3e verdieping: 

Toegang tot het appartement, kleine badkamer met toilet, douche en wastafel. De bijzondere woonkamer heeft een enorm hoog plafond en een vaste trap naar een aparte woonetage, deze wordt op dit moment gebruikt als slaapkamer. Tussen deze etage en het appartement is er een laag gecreëerd met daarin extra opbergruimte. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en heeft veel authentieke details zoals de houten kapconstructie die in het zicht zijn gebleven. 

Keuken in een L- vormige opstelling voorzien van veel kastruimte. In het verlengde van deze keuken is er een slaapkamer gemaakt, eventueel zou hier natuurlijk ook een eetkamer van kunnen worden gemaakt. In deze ruimte is ook een cv- ketel weggewerkt en de aansluiting voor een wasmachine en droger zijn hier ook aanwezig. Recentelijk vernieuwd plafondconstructie, en ook hier een massief houten vloer.  

Gewenste huurder(s): 

Werkend of studerend. 

  Lees meer

Alle specificaties

Type Appartement
Aanvaarding Per direct
Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 1 jaar
Interieur Gestoffeerd
Bouwjaar 1550
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 80 m²
Huisdieren gewenstNee, niet toegestaan

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

U dient hiervoor een account te hebben met lopende machtiging.

Inloggen

Vraag bezichtiging aan

 

Woning huren?

Woning verhuren?